"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Zekeriya Öz'e gönderme

12 Ağustos 2015, Çarşamba 13:25
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlar ile sekizinci kez bir araya geldi.

Erdoğan konuşmasında hakkında yakalama kararı çıkan Savcı Zekeriya Öz'ün Ermenistan'a kaçmasına değindi. Erdoğan, "Dün O acımasız kararları verenler bugün Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçıyor." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

Külliye 2016 yılında tamamlanacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1. yılını tamamladık. Milletime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Biz tarafsız olmayacağız. Biz devamlı milletimizin tarafında olacağız. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz.

Bazı çevreler şimdi yine Meclis seçsin diyor. Millet varken temsilcisi niye seçsin.

"ŞU ANA KADAR 100’Ü AŞKIN MENSUPLARI YURTDIŞINA KAÇMIŞTIR"

Gezi ve 17 Aralık sürecinde, şahsımı resmi ziyarete gitmiştim. Beni yurtdışına kaçmakla itham eden ihanet şebekesinin mensuplarının, birer ikişer yurtdışına kaçtıklarını görüyoruz. Şu ana kadar 100’ü aşkın mensupları yurtdışına kaçmıştır. Biz her hesabın üzerinde bir hesap olduğunda, kaderin üstünde bir kader olduğuna inanan insanlarız.

“YAKA PAÇA BURAYA GELİP, YAPTIKLARININ HESABINI VERECEKLER” 

İşte daha yeni görüyorsunuz. Bu acımasız kararları verenler Gürcistan üzerinden Ermenistan’a kaçıyorlar. Tabi oradan da kim bilir nereye kaçacaklar, ayrı mesele… Şu anda Türkiye olarak bizler de iz sürüyoruz. Bunlarla ilgili, kırmızı bültenler hepsi… Bir kısmı Romanya’da yakalandı. Bunlar da yaka paça buraya gelip, yaptıklarının hesabını verecekler. 

“ELEKTRİK PARASI DA MAALESEF, ONU DA VERMİYORLAR ZATEN”

Bir taraftan bunları da aşmanın mücadelesini veriyoruz. Sokak başlarını kazıyarak, yollara mayınlı tuzak kurmak, insanları tehdit etmek, araçlarını yakmak yol yapımını baraj inşaatını engellemek… Düşünebiliyor musunuz? Bu barajlarda ne olacak? Su toplanacak, kurak araziler orada sulanacak. Hidroelektrik santralse elektrik enerjisi üretilecek. Ondan sonra da faturayı nereye kesecek, hükümete kesecek, devlete verecek. Ne diyecek, bak elektriğimizi vermiyor… Elektriği kesen sensin. Elektrik parası da maalesef, onu da vermiyorlar zaten bildiğiniz gibi.

Etiketler: erdoğan, zekeriya öz
Okunma Sayısı: 2488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    12.8.2015 15:16:54

    onların korkaklığı senin hatalarını örtemezzzzzzzz......

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı