"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Strasburg’a gidiyor

21 Eylül 2015, Pazartesi 16:04
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 ekim, Pazar günü Strasburg kentinin Haute Pierre ilçesinde ‘Zenith’ salonunda saat 12.30’da Fransa ve komşusu Almanya’da yaşayan Türk toplumuyla buluşacak.

En son Başbakan olarak 12 Nisan 2011 yılında Strasburg ‘Rhenus’ salonunda düzenlenen ‘Strasburg Buluşması’nı 6 bin Türk vatandaşı izlemişti. Aradan 4,5 yıl sonra tekrar Strasburg’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasın ağırlığı Türkiye’de yaşanan terör olayları ve 1 Kasım seçimleri olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Strasburg toplantısını AKP'ye yakınlığıyla tanınan 2004 yılında kurulan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Strasburg Teşkilatı organize ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Strasburg ziyareti şimdiden sosyal paylaşım siteleri ve bölgesel, yerel Fransız gazetelerinde duyurulmaya başlandı.

 

DHA

Etiketler: erdoğan, strasbourg
Okunma Sayısı: 2081
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı