"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Suriye'de yeni operasyonlara başlayacağız

27 Haziran 2022, Pazartesi 20:09
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı başlıklar şöyle: 

"Rusya Ukrayna savaşı kendi projesi olmayan ülkelerin işinin çok zor olduğunu gösterdi"

"Bize yöneltilen tenkitlerin eksikliklerimizden değil, Türkiye'nin uluslararası taahhütlerine bağlı olarak kend, istikametinde yürümesinden kaynaklandığını biliyoruz"

"Suriye sınırımızda oluşturmaya başladığımız güvenlik koridorunun eksiklerini tamamlamayla ilgili hazırlıklarımız biter bitmez yeni harekatlara başlayacağız"

"Akdeniz ve Ege konusunda gereken adımları atmaktan asla çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Pek çok coğrafyada kardeşlerimize destek olmak için attığımız adımlara devam ediyoruz."

"Adana'da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kaliteli petrol bulduk. Petrolün rezerv değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanmıştır."

"2023'ün şubat, mart aylarından itibaren enflasyonu yeniden makul ve hızla daha da aşağılara indirebileceğimiz bir seviyeye çekmiş olacağız."

"TBMM'den, ek bütçenin genel kuruldaki görüşmelerinde Cumhurbaşkanı ödeneğiyle ilgili maddenin kanun metninden çıkartılmasını talep ediyorum."

"Asgari ücret artışı yapılırken Bakanlığımız, özellikle belli sayıya kadar personel çalıştıran işverenleri gözetecek bir yöntem de geliştirecektir."

"Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir."

"Temmuz ayı memur maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödenecek."

"81 ilimizin tamamında belirlenen yurtlarımız, 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş arası evlatlarımızın ücretsiz konaklamalarına açık olacaktır."

"Bu yıl için söz verdiğimiz 20 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili süreç önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılacak."

Euronews Türkçe

Etiketler: Erdoğan, Suriye, operasyon
Okunma Sayısı: 1251
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    30.6.2022 11:28:11

    Sayın Reis, şehitlerin sayısı artmaya başladı, buna çok üzülüyoruz, Suriye'ye temizlik için girmenizde gecikiyorsunuz.!!!!!!!!!!

  • Caner

    27.6.2022 23:38:49

    Artık savaş mavaş istemiyorum. Ben huzur ve istikrar istiyorum.

  • Hüseyin İlhan

    27.6.2022 23:22:18

    1998 ADANA MUTABAKATI ile tek kurşun atılmadan,bir tane vatan evladı şehit olmadan diplomasi ile kazanılan zaferin sonucunda SURİYE'den terör ve terörist tehditler ortadan kaldırılmıştı. Ama elinin değdiği herşeyi berbat etmede süper olan BAY ALİL KAFA bu operasyonlar için yapılan masrafları yarın ödemek zorundadır. Devlet adamı demek,ülkesini ve milletinin menfaatlerini koruyan demektir.O DA BAY ALİL KAFADA NE GEZER.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı