"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erzincan’daki facianın nedeni, iktidarın vurdumduymazlığıdır

16 Şubat 2024, Cuma 22:58
Erzincan’da meydana gelen maden faciasının göz göre göre geldiğini belirten CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, siyasi iktidarın, muhalefetin uyarılarının dinlememesi nedeniyle bu tür olayların meydana geldiğini söyledi.

Gürer “Birilerini zengin edeceğim diye ülkeyi kritik bir noktaya taşımanın alemi yok. Ne orman kaldı ne tarım alanı kaldı ne sit alanı kaldı ne askerî bölge kaldı. Üç kuruşluk birileri malı götürecek diye ülkemin değerleri çarçur ediliyor” dedi. AKP iktidarları döneminde bizi, Türkiye’nin Avrupa’da iş cinayetlerinde birinci noktaya ulaştığını, bunun nedenini ise vurdumduymazlık olduğunu anlatan Gürer, “Kalkıp da günah çıkarmanın alemi yok. Meclis araştırması açılsa ne olacak? Yarın bu Meclis araştırmasının raporu ortaya çıkınca bununla ilgili sorumlular gerekli cezayı alacak mı? İşin birinci noktasından başbakanına kadar kim sorumluysa hepsi, oradaki bugün toprak altında kalandan da Fırat’a -ulaşmaz dilerim- ulaşırsa ülkenin içine düşeceği tazminat davaları dâhil her sorunun vebalini taşıyor” şeklinde konuştu.

Ankara - Mehmet Kara

Okunma Sayısı: 1208
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    17.2.2024 11:21:27

    'Vurdumduymazlık,hafif kalır.Bu yapılanlar tam yüce divanlık ihanetlerdir. Sarayın kaç uçağı var sualine 'gerektiği kadar,diyerek har vurup harman savuran ve israf işleyerek yaradanın emrine karşı çıkan asi,isyankar ve inkarcı bir zihniyetin acilen def edilmesi şart. Şehidiüvatandaşlığı satan,dini tahrip eden ve ülkeyi maddi ve manevi olarak yozzlaştıran bir İsrailiyat artığı zihniyet karşımızdadır. Maalesef saf zihin ve kalpleri iğfal eden bu din istismarcısına karşı asla gevşek durmamalıyız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı