"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Ey AK Parti, uzun adamınla övünüyorsun, kısa adamını harcadın''

07 Mayıs 2016, Cumartesi 18:02
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, "Eğer siz Salı'dan Salı'ya konuşursanız iktidar olamazsınız. Eğer siz sadece kağıttan yazılı olan şeyleri anlatır, konuşursanız iktidar olamazsınız. Bir ülkücünün Türk halkı ile kucaklaşması, konuşması için kağıda ihtiyacı yok" dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Kastamonu'da partililerle bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılanan Oğan, Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda partililere hitap etti. Oğan, "AK Parti, 14 senenin yorulmuşluğuna ve bıkkınlığına rağmen hala yüzde 49.5 oy alıyorsa bu AKP'liler iyi olduğu için değil muhalefet kötü olduğu içindir" dedi. Muhalefetin derhal toparlanması ve Türkiye'nin önüne bir iktidar alternatifi sunması gerektiğini ifade eden Oğan şöyle konuştu:

"Türkiye'nin önünde bir alternatif iktidar olduğu takdirde ben inanıyorum ki Türkiye bu iktidar alternatifinin peşinden gidecektir. Eğer siz Salı'dan Salı'ya konuşursanız iktidar olamazsınız. Eğer siz sadece kağıttan yazılı olan şeyleri anlatır, konuşursanız iktidar olamazsınız. İktidar olmanız için gönülden gönüle mesaj vermeniz lazım. Halkın arasında olup, halkın dilinde, halkın içinde, halkın gözüne baka baka konuşma yapmanız lazım. Bir ülkücünün Türk halkı ile kucaklaşması, konuşması için kağıda ihtiyacı yok. Ülkücünün samimi gönlünü açması yeter."

AK Parti'deki kongre kararına da değinen Oğan, "Ey AK Parti, uzun adamınla övünüyorsun, kısa adamını harcadın. 'Al uzununu, üstüne koy kısasını, gel karşıma' diyeceğim. 'Gel bileğin, bilgin, aklın yetiyorsa konuşalım' diyeceğim. Şu dış politikayı nasıl rezil ettiniz? Türkiye'nin dışarıda selam vereceği bir tek komşusu kalmadı, gel burada seninle dış politikayı konuşacağız. İşçinin, köylünün, memurun hakkını nasıl gasp ediyorsun? Demokrasiyi nasıl katlediyorsun? Yargıya güveni nasıl sıfırladın? Bu memleketi cemaatlere, PKK'ya, paralele, şuna, buna nasıl peşkeş çektin? Gel bunları konuşacağız" dedi.

Terör olaylarına da değinen Oğan, "Kandil'den önce üniversitelerin temizlenmesi lazım. Teröristler Kandil'e elemanı üniversitelerden devşiriyor. Ülkücü çocuklar bu profesyonel teröristlerin üniversitelerde terör estirmeleri sebebi ile sınavlarına giremiyor. O sebeple genel başkan olduğumuz gün hükümetin adeta yakasından yapışacağız ve 'Bizim terörle mücadelede desteğimizi istiyorsanız, önce üniversitedeki teröristlerden başlayacaksınız. Önce üniversiteleri terörden arındıracaksınız' diyeceğiz" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı