"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Faturalar can yakıyor

18 Ocak 2022, Salı
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanına seslenerek elektrik, doğal gaz ve akaryakıta gelen zamları bir an evvel geri çekmesini isteyerek, “Faturalar can yakıyor, zamlar milletimizin belini büktü” dedi.

Doğal gaz ve elektrik faturaların gelmeye başladığını söyleyen Enginyurt, “Öyle faturalar geliyor ki, artık bunların ödenmesi imkânsız. Asgarî ücrete ve maaşlara verilen zamların doğal gaz, elektrik ve akaryakıta gelen zamlarla yok olup gitti. Sadece Eskişehir’de 17 bin hanenin doğal gazı kesildi. Türkiye’nin yer yerinden elektrik ve doğal gazlar kesilmeye başlandı. Asgarî ücret artışından sonra işçiler işten çıkarılmaya başlandı. Yani millet perişan, aç, işsiz. Milletin ödeme gücü yok” diye konuştu. “Sayın Cumhurbaşkanı millete hakaret edene kadar, doğal gaz, elektrik ve akaryakıta yaptığınız zamlara geri çekin” diyen Enginyurt icraların arttığını bildi. Enginyurt, Erdoğan’a seslenerek, “Hakaret dilini bırakın, muhalefeti biraz olsun dinleyin” diye konuştu.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1385
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    18.1.2022 13:12:51

    Bugün bir tv kanalında KAZAKİSTAN ANKARA B.Elçisi konuşuyordu.Kazakistan daki karışıklıkları o kadar doğru ve açık sözlerle anlattıki,bir ülkem idarecilerine birde bu elçinin sözlerine bakınca şu kanaate vardım.Bizim idarecilerimiz asla doğru ve dürüst değiller.Milleti aldatan,halkını soyan ve dini istismar ederek dine hizmet yaptık diyen hokkabazlar. Kazak elçi AZBAL Karpalkiyev gerçekten diplomatlığını açık sözlülük ve doğrulukla taçlandırdı. Genel olarak 'GELİR ADALETSİZLİĞİNDEN,ÜLKENİN M.GELİRİNİN % 50'nin 176 kişi yada aileye,kalanının ise halkta olduğunu,bununda haksızlık nednei olduğunu,siyasi eksiklerinin,bulunduğunu beyan etti. Kazakistan yolsuzlukla mücadele ettiklerini,gelir adaletsizliği ve siyasi ıslahat için çabaladığını beyan etti. Kısaca ülkem idarecilerine hak-hukuk ve demokrasi dersi verdi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı