"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Gül, Babacan'ın partisinde yer almayacak' iddiası

13 Kasım 2019, Çarşamba 18:50
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kuracağı yeni partide yer almayacağı, oluşuma dışarıdan destek vereceği ileri sürüldü.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a yakın kaynaklar, yeni partinin kurucular kurulunun 60-70 kişiden oluşacağını, tüzük ve programının hazır olduğunu, genel merkez binası için de dört ayrı alternatifi değerlendirdiklerini dile getirdi.

Kulislere göre Babacan, aralık sonuna kadar partinin kuruluşunu gerçekleştirecek.

Haberde, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili ise şu ifade yer aldı:

“Edinilen bilgilere göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Babacan’ın kuracağı partide yer almayacak. Ancak, Babacan ve ekibi ile yapılan görüşmelerde Gül’ün ‘Ben her türlü desteğe hazırım. Gerek fikir verme anlamında gerekse de bazı isimlerin partiye desteğini sağlama ve ilişkileri yürütme anlamında destek vereceğim’ dediği öğrenildi.”

Okunma Sayısı: 2210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mesut

    15.11.2019 13:00:30

    Valla bu sayın Gül den ne köy olur nede kasaba adamda vizyon yok cumhur başkanlığı seçimlerinde kendisine karşı çırakları bile laf sahibi oldu ağzını açıp ta iki laf edemedi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı