"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gül: Herkesin birbirini kucaklaması gerekir

29 Ağustos 2017, Salı 22:47
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Herkesin düşünceleri, fikirleri yaşayış tarzları nasıl olursa olsun birbirini kucaklaması gerekir” dedi.

Gül, Kurban Bayramı için memleketi Kayseri’ye gitti. Gül, burada gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, “Ülkemiz için bayramlar biliyorsunuz, paylaşma dayanışma ve birbirimiz kıymetini bilme günleridir. Herkesin düşünceleri, fikirleri yaşayış tarzları nasıl olursa olsun birbirini kucaklaması gerekir. Bu günlerde buna çok ihtiyaç var’’ diye konuştu. Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Bayramlar hem sevgi, hem de af içindir. Türkiye yoluna güçlü bir şekilde devam edecektir. Çevremizde olup bitenler çok büyük acı. Bunlar bayramları da tam bayram yapmıyor. Komşunuz ateş içerisinde ise, bunları ekrandan izliyorsanız, size yakın coğrafyada olay oluyorsa, bütün bunların sizi derinden üzmesi gerekir. Türkiye bunları seyrediyor ve derinden üzülüyor.” 

Etiketler: abdullah gül
Okunma Sayısı: 2204
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı