"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gürsel Tekin'den şok bedelli askerlik çıkışı

18 Ağustos 2015, Salı 12:01
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin iktidar olmaları halinde bedelli askerlik yapanların askerliklerini iptal edeceklerini duyurdu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “İktidar olursak bedelli askerlik yapanların askerliğini iptal edeceğiz” dedi. Habertürk TV yayınına katılan Tekin, “Biz imkanı olmayan çocuklarımız da faydalansın dedik, belli bir zumrenin çocukları faydalandı. Gerekirse paraları iade edilsin. Hepimizin çocukları askere gitmeli, askere gitmeli ki bu ızdırabı hissedebilmeliyiz” diye konuştu.

BİLAL ERDOĞAN’A KIŞLA YOLU

Bu durumda eğer CHP iktidar olursa; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, damadı Berat Albayrak; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun damadı Mehmet Talha Topçu gibi isimler de askere alınacak.

Okunma Sayısı: 1599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı