"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güvenlik zirvesinden terörle mücadelede kararlılık vurgusu

14 Ocak 2016, Perşembe 21:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanan güvenlik zirvesi sona erdi, zirve 2 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen, "Dış ve İç Güvenlik Değerlendirme Toplantısı"nda, bölgedeki ve ülke içerisindeki son gelişmelerin ele alındığı belirtilerek, bölgesel meselelerin yanı sıra İstanbul ve Diyarbakır'daki son terör saldırılarının masaya yatırıldığı, PKK ve IŞİD başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadelenin, bu çerçevede alınan tedbirlerin değerlendirildiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ilgili üst düzey bürokratlar katıldı.

Toplantıda, bölgesel meselelerin yanı sıra İstanbul ve Diyarbakır'daki son terör saldırıları masaya yatırıldı. PKK ve IŞİD başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadelenin, bu çerçevede alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, terörün her türüyle mücadele konusundaki kararlılığın da vurgulandığı kaydedildi.

AA

Etiketler: güvenlik zirvesi
Okunma Sayısı: 1026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı