31 Mayıs 2021, Pazartesi 18:45
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın Venezuela ziyaretini Meclis gündemine taşıdı.
Yeneroğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na “Erkam Yıldırım, hangi sıfatla resmî ziyaretlere katılmış ve Caracas Büyükelçiliğimiz hangi sıfatına istinaden kendisini karşılamış ve resmî görüşmelere dâhil etmiştir?Erkam Yıldırım, Venezuela’ya iş adamı olarak yeni fırsatlar araştırmak için gitmişse Dışişleri Bakanlığı kendisine ticarî faaliyetlerinde ve saha araştırmasında yardımcı olmuş mudur?” diye sordu.
Ankara - Anka
Okunma Sayısı: 4553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.