"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İbrahim Kalın'dan S-400 açıklaması

30 Nisan 2020, Perşembe 19:24
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'dan satın alınan S-400'lerin aktive edilmesinin koronavirüs sebebiyle geciktiğini ancak, planlandığı gibi devam edeceğini ifade etti.

Atlantik Konseyi'nin video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıya katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.

Reuters haber ajansında yer alan bir habere göre, Rusya'dan satın alınan S-400'lere de değinen Kalın, "S-400'lerin aktive edilmesi koronavirüs sebebiyle gecikme oldu ancak, ilerleyen zamanlarda planlandığı şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kalın açıklamasında, Erdoğan ve Trump'ın birkaç kez Patriot füzeleri hakkında konuştuğunu da belirtti.

Okunma Sayısı: 4959
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı