"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşçi Partisi'nin adı ve amblemi değişti

15 Şubat 2015, Pazar 12:02
İşçi Partisi’nin (İP) ‘Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı' adı altında gerçekleştirdiği oloğanüstü kurultay Ankara Arena’da başladı. Kurultay için önce divan üyeleri seçildi.

Saat 12:00 sularında yapılan oylamada partinin adı ve amblemi değiştirildi. Partinin adı Vatan Partisi olarak ilan edildi.

KURULTAYDA YAŞANANLAR

Antalya Barosu tarafından yılın hukukçusu seçilen Avukat Şule Nazlı Erol divan başkanı oldu.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve eşi Şule Perinçek salona giriş yaptı. Doğu Perinçek salonda işçi bareti ile oturdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Katılımcılar, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganlarını attı.

Divan Başkanı Şule Nazlı Erol açılış konuşmasında, vatana sahip çıkma vurgusu yaparak, vatanı tarif ederken ‘Emperyalizme ana avrat sövmektir” sözü dikkat çekti.

Erol’un konuşma esnasında CHP'den istifa eden İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler salona giriş yaptı. Kurultaya katılanlar arasında siyasetçiler Hasan Kormazcan, Enis Öksüz, Tayfun İçli, Yaşar Okuyan, CHP PM üyesi Aytun Çıray, Milli Savunma eski Bakanı Barlas Doğu, Tansel Çölaşan, Ufuk Söylemez, Mehmet Özdemir, İstanbul eski Valisi Erol Çakır gibi isimler de yer aldı.

Kaynak: Haber3

Okunma Sayısı: 2654
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    15.2.2015 21:11:54

    Maocu,leninc,kandilde pkk denetçisi ve tebrikçisi,usa patentli ulusalcı şimdi olmuş vatancı.Eyvaaah ki ne eyvaah.Kendileri dönme dolap oldukları gibi milleti de dönme dolap zannedenlere cevap sandıkta verilecektir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı