"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsveç'te göçmen ve İslam karşıtı parti feshedildi

10 Mayıs 2015, Pazar 23:54
İsveç'te göçmen ve İslam karşıtı politikalarıyla tanınan ''İsveçliler Partisi'' (Svenskarnas Parti), son seçimde beklenen başarıyı elde edemeyince feshedildi.

Nazi yanlısı İsveçliler Partisi, 2008 yılında göçmenleri ülkeden atmak ve İsveç sınırlarını tamamen yabancılara kapatmak amacıyla kurulmuştu.

Genel Başkan Stefan Jacobsson, partinin internet sitesinden yaptığı açıklamada, büyük yatırım yapmalarına rağmen geçen sene eylül ayındaki seçimlerde umduklarını bulamadıkları için partiyi kapatma kararı aldıklarını duyurdu. 

İsveçliler Partisi, söz konusu seçimde 7 milyon geçerli oyun sadece 10 binini alabilmişti. 

AA

Etiketler: isveç, parti, kapanma
Okunma Sayısı: 1183
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı