"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaç vatandaşa yardım yapıldı?

21 Haziran 2020, Pazar 20:26
Saadet Partisi Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Şimdiye kadar, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kapsamında toplanan bağışlardan yararlandırılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın toplam sayısı kaçtır?” diye sordu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yazılı cevaplandırılması isteğiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde Karaduman şu soruları yöneltti: “Yardım yapılacak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız hangi kıstaslara göre belirlenmiştir? Kampanya kapsamında toplanan bağışlardan kimler yararlanabilecektir? İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan yardımlar doğrudan nakdi yardım olarak mı yapılmıştır? Kampanya kapsamında toplanan bağışlar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza doğrudan ya da dolaylı yardımlar dışında başka bir alanda kullanılmış mıdır? Hâlihazırda devam eden kampanya ne zaman sonlandırılacaktır? Bu konuda öngörülen bir tarih var mıdır?”

Ankara – Recep Gören

 

Okunma Sayısı: 4443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı