"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan Mustafa Boydak'a geçmiş olsun telefonu

16 Eylül 2015, Çarşamba 15:05
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak'ı telefonla arayarak yapılan operasyon ile ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ile birlikte 11 kişinin bugün düzenlenen operasyonda gözaltına alınmasının ardından telefonla arayarak bilgi aldı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak'ı telefonla arayarak yapılan operasyon ile ilgili bilgi aldı. 

Kılıçdaroğlu "Geçmiş olsun" dileklerini de iletti.

DHA

Okunma Sayısı: 2037
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı