"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kocamaz’ın yarış dışında kalmasına gönlüm razı değil

25 Şubat 2019, Pazartesi 21:00
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, İYİ Parti’den adaylık başvurusunda teknik sorunlar yaşayınca Demokrat Parti’den adaylık başvurusu yapmak durumunda kalan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yarış dışına itilmemesi gerektiğini söyledi.

Vahap Seçer, Kocamaz’ın yarış dışına çıkarılmasına hem bir siyasi olarak, hem bir insan olarak gönlünün razı olmadığını ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç ile birlikte düzenlediği etkinlikte mahalle muhtarlarıyla buluştu. Vahap Seçer, “Türkiye yerel seçimleri, siyaseti konuşuyor. Siyasiler de Mersin’i konuşuyor. Mersin’de 3 aday rekabet halindeyiz. Kimse benim düşmanım değil. Her ikisi de benim dostum, arkadaşım. Burhanettin Kocamaz da dostum, arkadaşım. Hamit Tuna da dostum, arkadaşım. Siyaset dışında da bir hayat var. Son gelişmelerden demokrasi adına, Türkiye’nin hukuk devleti görünümü adına, yargı sistemi, yargı bağımsızlığı adına, hak ve hukuk adına endişelerim var. Böyle hukuk dışı eylemlerle rakiplerden birinin yarış dışı bırakılmasına ne siyasi ahlakım ne insani ahlakım razı oluyor” ifadelerini kullandı.

Mersin – Yeni Asya 

Etiketler: mersin, kocamaz, seçer, seçim
Okunma Sayısı: 2272
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı