"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurtulmuş: EYT konusu kapanmıştır

01 Kasım 2018, Perşembe 15:15
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimler için uygulanmayacak olmasını, “Genel seçimde ittifak daha kolaydı. Yerel seçimde böyle bir imkan yok. Pratikte sürdürülmesi zor olacaktı” sözleriyle yorumladı.

EYT sorusuna cevap veren Kurtulmuş, “O konu kapanmıştır, Türkiye’nin kaldırabileceği bir yük değil” dedi. Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, yerel seçimlerde aday profilinin önemine dikkat çekerek, “Bu seçim çok önemli. Recep Tayyip Erdoğan’ın karizmasına sığınan veya partinin sırtına basarak aday olanlarla seçime girmeyeceğiz. Partiye bir şeyler katacak adaylarla gireceğiz. Mütevazı, adaletli, hakkaniyetli olacak. Asla kibirli olmayacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler: kurtulmuş, eyt
Okunma Sayısı: 1418
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    2.11.2018 08:20:55

    Bu kişiye şu soruyu sormayı çok isterdim: Neden Karun'u Harun'a tercih ettin ?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı