"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Man Adası davasında Kılıçdaroğlu'na tazminat cezası

18 Temmuz 2018, Çarşamba 13:10
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına yönelik Man Adası'na para transferi iddiaları nedeniyle 359 bin lira manevi tazminat cezası ödemeye mahkum edildi.

Kılıçdaroğlu'nun 21 Kasım 2017'de parti grup konuşmasında yaptığı konuşmalar ileri sürülerek açılan davada Erdoğan ve yakınlarını hedef alan konuşmanın küçük düşürücü, gerçek dışı ithamlar ve hakaretler içerdiği gerekçesiyle dava açılmıştı.

Bugün görülen karar duruşmasında Anadolu 20. Asliye Hukuk Mahkemesi davayı ve Kılıçdaroğlu'nu toplam 359 bin lira manevi tazminat cezası ödemeye mahkum ederek karara bağladı.

 

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı