"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis olağanüstü toplandı: İşte yoğun gündem

03 Eylül 2015, Perşembe 14:25
TBMM Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Koray Aydın başkanlığında olağanüstü toplandı.

Genel Kurul'da, Irak ve Suriye'deki terörist örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi görüşmesi, RTÜK'te CHP'den boşalan üyelik için seçimi ve geçici seçim hükümetinde yer alan bağımsız bakanlar yemin edecek.

TBMM Başkanvekili Aydın, birleşimi açtıktan sonra yaptığı kısa konuşmada, gündeme geçmeden önce, Türk milletinin egemenliğinin sembolü olan Yüce Meclis'i yöneteceği ilk gün, çok kısa duygu ve düşüncelerini ifade etmek istediğini belirtti. 

 

DHA

Okunma Sayısı: 1753
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı