"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Adan: Bu Türkiye bizim Türkiyemiz değildir

18 Ocak 2015, Pazar 16:45
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Bu Türkiye, bizim Türkiyemiz değildir. Bizim Türkiyemiz adaletin olduğu, bu dünya var oldukça ezanı, bayrağı hür Türkiye'nin olduğu, dünyada lider olan Türkiye'nin olduğu bir Türkiye'dir" dedi.

Adan,  partisince Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Adan, partililere seslenerek, MHP'nin siyaset anlayışında 2 temel nokta bulunduğunu belirtti.

 Adan, bu temel noktaları açıklayarak, "Biri, şartlar ne olursa olsun ezanı hür, bayrağı hür Türkiye. İkincisi, hiç kimsenin paradan dolayı namerdin önünde boyun eğmediği bir Türkiye.  Adaletin olmadığı yerde aile, kardeş, vatan, hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

AK Parti hükümetini eleştiren Adan, "4 bakanı hırsızlık nedeniyle istifa etmiş olan bu hükümetin Türk milletini temsil etme yetkisi yoktur, olamaz" ifadesini kullandı. 

Bu kadar arsızlığa cumhuriyet tarihinde değil Türk tarihinde rastlanmadığını ileri süren Adan, "Diğer taraftan geçen sene 21 Mart'ta bu memleketin birliğine, askerine, şefkatine, merhametine kurşun sıkan eşkıya başını Diyarbakır’da devlete ortak ettiler. İki başlı Türkiye yarattılar. Bu Türkiye de bizim Türkiyemiz değildir. Bizim Türkiyemiz adaletin olduğu, bu dünya var oldukça ezanı, bayrağı hür Türkiye'nin olduğu, dünyada lider olan Türkiye'nin olduğu bir Türkiye'dir" diye konuştu.

Mevcut İl Başkanı Hasan Topçular'ın yanı sıra Şaban Önder Dönmez ve Mehmet Çam'ın aday olduğu kongrede, daha sonra oylama işlemine geçildi.

AA

Okunma Sayısı: 1275
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • arslan yavuz

    18.1.2015 23:36:31

    karga,karga gak dedi cik su dala bak dedi ciktim baktim o dala karga dedi turkler ne budala.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı