"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Özdağ: Elektriklerin kesilmediği, hırsızlığın olmadığı seçim diliyoruz

01 Kasım 2015, Pazar 12:47
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, elektriklerin kesilmediği, hırsızlığın yapılmadığı bir seçim dilediklerini söyledi.

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Gaziantep'te vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için sandıkların başına gitti. Engelli vatandaşların da demokratik haklarını kullanabilmek için oy kullanacakları okullara sabah saatlerinde gitmeyi tercih ettiği görüldü. MHP'nin Gaziantep'teki birinci sıra adayı olan Ümit Özdağ ise oyunu Gaziantep Lisesi'ndeki 2004 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Özdağ, şunları kaydetti: "Hayırlı bir seçim olmasını diliyoruz. Kazasız belasız geçmesini diliyoruz. Elektriklerin kesilmemesini, hırsızlık yapılmamasını diliyoruz. Çünkü dürüst bir seçim demokrasinin temelidir. Eğer seçimlerim dürüst olmadığına, şaibeli olduğuna dair inanç olursa orada demokrasi olmaz. Demokrasi sıkıntıya girer. Ülkemizin her şeyden daha fazla demokratik seçimin en azından sağlıklı geçtiğine olan inancının sarsılmamasına dair bir ihtiyacı var. Seçim sonuçlarını hep birlikte bekleyeceğiz. Bundan sonra Türkiye'nin önüne çıkacak siyasal yapının gereği muhakkak siyasal partiler tarafından yerine getirilecek, yapılacaktır. Dilerim bundan sonraki seçim 4 yıl sonra olur.” 

Sandık güvenliği ile ilgili tedbirleri de MHP olarak aldıklarını açıklayan Özdağ, “Diğer partiler de muhakkak kendi tedbirlerini almışlardır. Sivil toplumun da bu konuda duyarlılığı oldukça yüksek. Bütün bunların hepsi bir araya gelince geçen seçimlerde yüksek, demokratik denetim vardı. Bu yüksek demokratik denetimin bu seçimde de olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1603
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı