"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Semih Yalçın: Alayının hakkından geliriz

05 Temmuz 2015, Pazar 15:52
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partilerine yönelik saldırılar ve karalama kampanyalarının, MHP'nin haklılığının delili olduğunu, bu süreçten zarar göreceğini sananların aldandıklarını anlayacağını bildirdi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'yi iktidardan indireceği hevesine kapılan CHP'nin, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP'ye bağladığını savundu.

Yalnızca MHP'nin desteğinin yeterli olmayacağı için MHP'yi bölücü terör örgütünün siyasi kanadıyla ortak hareket etmeye zorladıklarını belirten Yalçın, "Ne var ki bekledikleri desteği alamayınca 'vurun abalıya' misali MHP’ye var güçleriyle saldırıya geçmişlerdir. Bir iki gündür öyle şeyler yazılıp çizilmektedir ki MHP, bugüne kadar Türk siyasetinde olup bitenlerin hepsinin sorumlusu olarak gösterilmektedir" ifadesine yer verdi.

Bir siyasi partinin, köşe yazarları tarafından eleştirilebileceğini ama bunun bir ölçüsü, seviyesinin olması gerektiğini vurgulayan Yalçın, "bazı solcu kalemlerin zıvanadan çıktığını, ölçü, izan ve insanlığın kalmadığını" ileri sürdü.

Yalçın, şunları kaydetti:

"MHP, AKP’nin koltuk değneği olmakla suçlanmıştır. Oysa Türkiye’de asıl koltuk değneği CHP zihniyeti ve malum sol basındır. Türkiye'nin başına açılan yığınla bela önce bunların kanatları altında büyümüştür. Vaktiyle aynı zihniyet, demokrasi ve insan hakları bahanesiyle PKK'nın uzantılarını Meclis'e taşımıştır. Bunların kanatları altında Meclis'e giren PKK yanlıları sonra da AKP tarafından bugünlere getirilmiştir. PKK’nın iki koltuk değneği vardır. Biri CHP’nin temsil ettiği sol zihniyet, diğeri de AKP'nin temsil ettiği gayri milli zihniyettir. O sebeple bu iki anlayış birbirine yaslanmakta, birbiriyle yarışmakta, biri diğerinden ilham almaktadır.

Bir zamanlar iş birliği yaptığı ama sonradan zarar gördüğü için CHP-HDP muhipliğine soyunan cemaat kalemleri ve sözcüleri, kurguladıkları yeniden onarımcı cepheye MHP'yi katamayınca partimize hücuma geçmişlerdir."

Bazı köşe yazarlarının CHP adayının Meclis Başkanı seçilemeyince MHP'ye kinlendiğini iddia eden Yalçın, "Partimize yönelik saldırılar ve karalama kampanyaları MHP’nin haklılığının delilidir. MHP’nin bu süreçten zarar göreceğini sananlar aldandıklarını anlayacaklardır. MHP, husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette bir camianın partisidir. Ayrıca MHP’ye yönelik bu saldırıların ters tepeceğine, aziz milletimizin husumet erbabına itibar etmeyeceğine şüphemiz yoktur" ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: semih yalçın, mhp
Okunma Sayısı: 2669
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı