"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milyonları ilgilendiren skandal için konuştu

06 Nisan 2016, Çarşamba 13:26
Başbakan Ahmet Davutoğlu 50 milyon Türkiye vatandaşının kimlik bilgilerinin çalındığı iddiasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

"Bu verilerin sızdırılması konusunu ciddiyetle ele alıyoruz. Dün Bakanlar Kurulu'nda Ulaştırma Bakanımız bilgi verdi. 2009’dan bu yana bu konularda ortaya çıkan haberler konusunda bilgilendirdi. Kendisinden bu konunun detaylı olarak incelenmesini ve tedbirlerin alınmasını istedik. Bütün vatandaşlarımız gerekli tedbirlerin alındığından emin olmalı. Benim kişisel verilerim ne kadar önemliyse vatandaşın ki de o denli önemlidir."

50 milyonun TC kimlik bilgileri çalındı!

ABD'li haber ajansı AP, sanal korsanların 50 milyona yakın Türk vatandaşının kişisel bilgilerinin yer aldığı veri tabanını internette yayınladığını bildirdi. Bu veri tabanının, en geniş kapsamlı bilgi sızıntılarından biri olduğu belirtildi.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/50-milyonun-tc-kimlik-bilgileri-calindi_392263

Dev skandalla ilgili soruşturma başlatıldı

Devamını okumak için tıklayınız:

50 milyon Türkiye vatandaşının kimlik bilgilerinin çalındığı iddiasına ilişkin olarak soruşturma başlatıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gazetecilerin sorularını cevapladı. İnternet ortamına sızan 50 milyon vatandaşa ait kimlik bilgileriyle ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/dev-skandalla-ilgili-sorusturma-baslatildi_392441

DHA

Okunma Sayısı: 2668
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı