"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhalefet: Tek çare erken seçim

26 Kasım 2021, Cuma 23:17
CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti (DP) temsilcileri “Türkiye Ekonomisi Değerlendirme Toplantısı” yaptı.

Meclis’te basına kapalı gerçekleşen toplantıya CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota ve DP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp katıldı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren toplantının ardından  açıklama yapan İYİ Parti Grup Başkanvekili Usta, toplantıda son dönemdeki piyasa dalgalanmasını değerlendirdiklerini söyledi.

İktidara öneride bulunma konusunda Usta, şöyle konuştu: “Ekonomide yapısal sorunlar olduğu ve bu sorunların temelinde hükümete karşı olan güvensizliğin olduğu konuşuldu. Bu güvensizliğin aşılmaması durumunda yapacağımız önerinin bir faydası olmayacaktır. Bu nedenle bir öneri seti sunma konusunda istekli değiliz. Çünkü hükümetin bu tavrı devam ettikçe ne önerirseniz önerin başarılı olma şansı yok. Tek önerimiz var; o da erken seçim kararı alınarak milletin önüne sandığın konulmasıdır. Ekonomik sorunların çözümü için yapılacak en iyi şey sandığı getirmektir.” 

AA

Etiketler: muhalefet, erken seçim
Okunma Sayısı: 1430
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı