"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhalefete ‘kırgın seçmen’ uyarısı

24 Ağustos 2018, Cuma 00:03
Siyasal İletişim Uzmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, 24 Haziran sonrası oluşan ‘küskün’ seçmenle ilgili muhalefeti uyardı.

Sanver, “Bu yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti’nin karşısına çok büyük bir fatura olarak çıkar” dedi. “Ben ilk kez 24 Haziran seçimlerinden sonra CHP’li seçmenlerde bu kadar büyük bir kırgınlık ve küskünlük olduğunu görüyorum” diyen Sanver, CHP’nin ilk kez terk edilme duygusu yaşadığını belirtti. Sözcü’ye konuşan Sanver, “Bu seçmen grubunun yaşattığı en büyük risk, sandığa gitmemek olabilir” dedi. Öte yandan aynı durumun İyi Parti seçmeninde var olduğunu söyleyen Sanver, “Bu durum yerel seçimlerde tabii ki CHP ve İyi Parti’nin karşısına çok büyük bir fatura olarak çıkar. Yapmaları gereken şey; özeleştirilerini açıkça ortaya koyarak, değiştiklerine seçmenlerini ikna etmektir. Bunun için de çok fazla zamanları kalmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Etiketler: sander, seçim, muhalefet
Okunma Sayısı: 1389
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı