"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhalefetten özür dileyecek misiniz?

17 Eylül 2021, Cuma 18:51
SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 2013 yılında Mısır’da Müslüman Kardeşler (İhvan) hükümetini darbeyle deviren ve yönetime el koyan mevcut yönetim ile ilişkilerde yeni aşamaya geçtiğinin izlendiğini belirterek, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerde kendisine muhalif olanları Darbeci Mısır Devlet Başkanı Sisi’ye benzetmenin amacı neydi?” diye sordu.

Karaduman, Meclis Başkanlığı’na verdiği önergesinde Çavuşoğlu’na şu soruları yöneltti: “Sisi Hükümetinin yönettiği Mısır ile ilişkilerin normalleşmesinden sonra geçmişte yaptığınız eleştirilerden ve Sisi’ye benzetmenizden dolayı muhalefetten özür dilemeyi düşünüyor musunuz? Bir Dışişleri Bakanı olarak dış politikayı iç siyasete karıştırmayı, oradan oy devşirmeye çalışmanın dış işlerine olumsuz yansıdığını, içeride ise insanları kutuplaştırdığını görüyor musunuz? Bir Dışişleri Bakanı olarak bunun zorluğunu çektiniz mi? Bir Dışişleri Bakanı olarak Sayın Cumhurbaşkanını ve Ak Partili yetkilileri bu yönde bilgilendirme, uyarma sorumluluğunu yerine getirdiniz mi?”

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 2329
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    18.9.2021 12:42:51

    Sn.KARADUMAN ne diyecekler.EN BÜYÜK KIVIRCIK MARUL BİZDEEEE, EN BÜYÜK ÇARKÇIBAŞI,BİZİM ÇARKÇIBAŞIIIIIII diyeceklerini söyleyebilirim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı