"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Destici, Türkmenlere destek için hudut sınırında

22 Kasım 2015, Pazar 21:47
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Suriye'nin kuzeyindeki Bayırbucak Türkmenleri'ne destek vermek amacıyla Yayladağı sınırında incelemelerde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yöneticileri, Suriye sınırına sıfır noktada bulunan hudut sınırında Türkmen vatandaşlarla görüştü. Hudut sınırının hemen karşısında bulunan Türkmenlere ait çadırları da uzaktan gören ve inceleyen Destici’ye Türkmen vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Türkmen vatandaşlar, “Bizim orda amcalarımız var, akrabalarımız var. Bizden ilaç ve tıbbi malzeme talebinde bulunuyorlar. Bir an önce Türkmen kardeşlerimize yardımcı olunmasını istiyoruz.” dedi.

Hudut bölgesinde askeri yetkililerle de görüşen BBP Genel Başkanı Destici, “Suriye’de yaşayan ve çok zor durumda olan Türkmen kardeşlerimizin yanlarında olduklarını göstermek için bugün huduttayız. Şu an karşımızda Türkmen köyünü ve kaldıkları çadırları görebiliyoruz. Sıkıntılarını ve dertlerini de paylaşıyoruz. Son birkaç gündür yaşanan sıkıntılar ve bombalama olayları devam ediyor. Havadan ve karadan saldırılar var. Esed güçlerinin saldırıları var. Bu saldırıların bir an önce bitmesini ve gerekli girişimlerde bulunulmasını talep ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

Okunma Sayısı: 2348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı