"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Neyin çanı çalıyor; artisliğe gerek yok''

17 Nisan 2017, Pazartesi 15:19
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sosyal medyadaki takipçileri arasında oy tartışması yaşandı. Gökçek, Ankara'da oylarının gerilemediğini, yerel seçime göre arttığını yazdı.

Gökçek sosyal medya takipçisine, "Gezi zekalı arkadaşım. Yerel seçimde 44.9 almışken şimdi oylar 48.85'e çıkmış" dedi. 

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Ankara'da oylarının gerilemediğini belirten bir mesaj yayınladı. Gökçek, "Benim yerel seçimde aldığım oyla bu seçim arasında 4 puan artış var. Neyin çanı çalıyor. Artisliğe gerek yok" yazdı. 

"GEZİ ZEKALI ARKADAŞIM" 

Bir takipçisinin "Ankara bu seçimde sana hayır dedi" mesajına yanıt olarak Gökçek, şu ifadeleri kullandı: "Gezi zekalı arkadaşım. Yerel seçimde 44.9 almışken şimdi oylar 48.85'e çıkmış. Sen neyin kafasını yaşıyorsun?" dedi. 

DHA

Etiketler: melih gökçek
Okunma Sayısı: 2736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ozkan

    17.4.2017 17:39:44

    Dunyada baska bir ulkenin baskent belediye baskani var midir acaba; melih bey gibi twitterda bu kadar aktif, tv lere cikip belediyecilik yerine siyaset, "feto" konusan...

  • Ali Tam

    17.4.2017 15:46:52

    M. G anket yaptirmis bu anketin parasi kendi cebinden mi ödenmistir. Faturasi nerde? Yoksa milletin vergilerinden mi ödetilmistir?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı