"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ortak basın toplantısında tartışma

15 Nisan 2021, Perşembe 19:35
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın düzenlediği basın toplantısında tartışma çıktı.

Bakan Çavuşoğlu ilk konuşmayı yapıp olumlu mesajlarla sözüYunan meslektaşında devretti. Yunan Bakanın Türkiye'yi uluslararası hak ihlali ile suçlamasnın ardından Bakan Çavuşoğlu sözü aldı.

Bakan Çavuşoğlu, "İçeride konuşulmayan konuların burada dile getirilmesi kabul edilemez" dedi.

Yunan Bakan ise tekrar sözü alarak "Doğu Akdeniz'de hiçbir şey olmuyormuş gibi davranamam, bizim hükümetimizin görüşleri bunlar" diye cevap verdi.

Bakan Çavuşoğlu, Türkiye- Yunanistan ilişkileri için "Oldu bitti ve provokatif söylemlerden uzak durulmalıdır" diyerek, "Sorunların yapıcı diyalog yoluyla çözülebileceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 6068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sezai MUMCU

    16.4.2021 01:15:28

    Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias. Geldim, gecimsiz oldugumuzu ispatladim, gidiyorum. Peki neyin diyaloguna geldin?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı