"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oyunu cezaevinde kullandı

24 Haziran 2018, Pazar 14:23
​HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, hakkındaki terör soruşturması nedeniyle tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'ne konulan 9902 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, geçen yıl 4 Kasım'da hakkındaki terör soruşturması kapsamında tutuklanarak helikopterle getirildiği Edirne'de F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulmuştu. Demirtaş'tan bir süre sonra da HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan da tutuklanarak, Demirtaş'ın bulunduğu cezaevine konuldu.

Demirtaş ve Zeydan, cezaevine getirilen ve 164 tutuklunun seçmen olarak kayıtlı olduğu 9902 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullanan Demirtaş, daha sonra sosyal medya hesabından Abdullah Zeydan ile birlikte olan fotoğrafın fotoğrafını paylaşarak, "Biz de oyumuzu, cezaevinde kullandık. Herkesin sandığa giderek ülkenin geleceği için, tercihini demokrasiden yana kullanmasını diliyorum. Oy verme işleminin sakin ve huzurlu bir ortamda tamamlanmasını umuyorum. Sonuçların çok güzel olacağına inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

DHA

Etiketler: demirtaş, seçim, oy
Okunma Sayısı: 1412
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı