"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seni de harcadılar bitanesi...

23 Mayıs 2016, Pazartesi 09:22
AKP 2. Olağanüstü Kongresi devam ederken MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, Davutoğlu'na yönelik bir tweet attı.

Oğan, kongrede Semiha Yıldırım, Binali Yıldırım ve Ahmet Davutoğlu'nun yan yana oturduğu bir fotoğrafı paylaştı ve ''Vurur yüze ifadesi, seni de harcadılar bitanesi...'' diye yazdı.

BİNALİ YILDIRIM SÖYLEMİŞTİ

"Vurur yüze ifadesi" sözünü sıklıkla espri konusu yapan Binali Yıldırım, çeşitli mecralarda bu sözü kullanıyordu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3578
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kubilay

    23.5.2016 18:01:36

    Davutoğlu kovulan ilk değil;1969 yılında kurulan milli nizam partisinin kurucusu Merhum erbakan ile siyasete katılan ve siyaset yapmayan çok da hevesli olan g.sevilgen a.tevfik paksu h.akmumcu vb bazı şahsiyetler uzun sürmeden siyasetin acımazsızlığına uğramış ve başlangıçta perestiş edecek kadar kendisine bağlandıkları merhum erbakanın hışmına uğramışlardı.(tıpkı a.davutoğlu gibi)ve çıkıp bir beyanda bulunmuşlardı;"şeytanla ortaklık yapılır erbakanla yapılmaz" diye.Merhum demirel "siyaset acımasızdır" derken bir hakikatin altını çizmişti o zamanlar.ancak bunu anlamayan özellikle siyasal islamcılar yüklenmişlerdi demirele.Davutoğlu başarılı bir seçim kazandığı halde kovuldu acaba siyasal islamcılar ve troler ne diyorlardır.Sahiden söylüyorum sayın dvutoğluna ben de çok acıdım.Konu dışında bir hatırlatma;8 aylık bebeği annesinden ayıran anlayışın islamda yeri nedir acaba imanlı nesil yetiştirecek olanlara duyrulur.

  • Toygar

    23.5.2016 11:02:50

    Acımak geldi içimden. Hem de öylesine değil ha!.. Yürekten acıdım, insanların sukut hallerine.. Zannettikleri güzel hallerin sukutunu hatırladıkça.. Başına gelmeden ahirini göremeyen, yanında da dursa örnek, almaya adam lazım, onmaya lütuf.. Biz de gördük yüzüne aksedeni amma, kendi gibi değil! Uzaktan da olsa daha yakın!.. Acımak!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı