"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Silah bırakma çağrısı önemli ama aslolan uygulama"

28 Şubat 2015, Cumartesi 18:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin "Silahların bırakılması çağrısı, bizler için çok çok önemli bir beklentiydi.

"Bu demokratik açılım süreciyle başlayan bir çağrıdır. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'yle başlayan bir çağrıdır. Şimdi de çözüm süreciyle devam eden ve noktalayalım diye hasretle beklediğimiz bir çağrıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin "Çağrılar güzeldir ama aslolan daha önceden söylediğim gibi uygulamadır. Acaba bu uygulama şu seçim öncesinde veya seçimlerde araziye ne kadar yansıyacak? Bundan önce mart seçimlerinde maalesef yansımadı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yansımadı. Yine aynı şekilde devam etti. Temennim odur ki, yapılan açıklamaların arkasında durulur ve bununla ilgili adımlar da atılır" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 835
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı