"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silâhla kutlama yapanlara işlem yapılacak

28 Haziran 2018, Perşembe 17:57
24 Haziran’daki çifte seçimlerin ardından Sultangazi’de çok sayıda kişi tarafından havaya ateş açılmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kişilerin yakalanması durumunda haklarında işlem yapılacağı ifade edildi. 24 Haziran’da bir sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlanan, Habipler Meydanı’nda çok sayıda kişinin uzun namlulu tüfek ve tabancayla havaya ateş ettiği görülen videonun incelenmesi için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce özel ekip oluşturuldu. Özel ekibin, mevcut görüntüyü ve söz konusu meydan ve çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelediği öğrenildi.  Havaya ateş ettiği görülen ve kimlikleri tesbit edilen şüphelilere gerekli işlemin yapılacağı bildirildi. Görüntülerde onlarca kişi tarafından çeşitli silahlarla dakikalarca havaya ateş açılıyor. Görüntülerin çocuk parkında olması da videoda dikkat çeken bir diğer unsur.

AA

Etiketler: seçim, 24 haziran, silah, kutlama
Okunma Sayısı: 1395
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı