"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Son bir yılın bilançosu: 552 şehit!

10 Haziran 2016, Cuma 15:54
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Genel Merkezde düzenlediği basın toplantısında terör olaylarında hayatını kaybeden şehitleri andı ve yakınlarına sabır diledi.

Destici, "Doğu'da yaşanan saldırıların suçlusunun orada bulunan mülkiye amirlerindir. Bu olayların bu kadar büyümesinin sebebi çözüm sürecidir" dedi.

"SON BİR YILIN BİLANÇOSU 552 ŞEHİT"

İstanbul ve Mardin'de yaşanan bombalı saldırılara değinen Destici, "Önce İstanbul Veznecilerde Çevik Kuvvet'e yönelik saldırı yapıldı daha sonra Mardin Midyat'da hain bir bombalı saldırı düzenlendi. Şehitlerimizin ruhları şad olsun milletimizin başı sağ olsun. Kırıkkale'de ki şehidimizin cenazesine ve Kastamonu da Şerife polisimizin cenazesine katıldık. Bir bayan polis karnında ki altı aylık bebeğiyle şehit ediliyor. Son bir yılın bilançosu 552 şehit bu hiç bir dönemde kıyaslanamayacak kadar yüksek bir sayıdır" dedi.

"TERÖRÜN FATURASINI ORADA YAŞAYAN MİLLET ÖDÜYOR"

Çözüm süreci zamanın da terör örgütünün daha da güçlendiğine dikkat çeken Destici, "Kaldırılan hendek sayısı 2 bin 500 civarında. Oradaki mülkiye amirleri ne yapıyorlardı? Milyonlar evini, barkını bırakıp batıya göç etti. Göç etmeyenlerin hepsi PKK sempatizanı, göç edenler bu terörden bıkmış insanlardır. Binlerce öğrenci eğitimden mahrum kaldı. Terörün faturasını orada yaşayan millet ödüyor " dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    10.6.2016 17:40:10

    birileri kına yaksın.çözüm süreci kepazeliğiyle darmadağın edilen hayatlar...gencecik şehitler...onları şehit edenler ve ettirenler bu kanla boğulsun Rabbim...İnşallah,İnşallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı