"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SP Genel Başkanı Kamalak: Suç işleyen cezasını çekmeli

24 Nisan 2016, Pazar 00:08
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda "Suç işleyen elbette cezasını çekmeli. Millete hizmet etsin diye geliştirilmiş olan bir müessese milletin aleyhine kullanılmamalı" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin, "Biz diyoruz ki, suç işleyen elbette cezasını çekmeli. Millete hizmet etsin diye geliştirilmiş olan bir müessese milletin aleyhine kullanılmamalı." dedi.

Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı 6'ıncı Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Kamalak, kurulmasını istedikleri İslam Birliğine "hayal" diyenlerin, köle olmaya razı olduğunu söyledi.

Kamalak, Türkiye'de anayasa değişikliğine ihtiyaç olmadığını ileri sürerek, şöyle konuştu:

"Gündemde dokunulmazlıkların kaldırılması konusu var. Dokunulmazlığın amacı, milletvekillerinin, toplumu temsil eden insanların millete daha fazla hizmet etmesi için, hükümetin baskısından bağımsız bir biçimde hareket edebilmesini sağlamaktır. Biz diyoruz ki, suç işleyen elbette cezasını çekmeli. Millete hizmet etsin diye geliştirilmiş olan bir müessese milletin aleyhine kullanılmamalı. Elbette suçlu cezasını çekmeli, ama herkes çekmeli. Çünkü anayasanın 10'uncu maddesine göre herkes eşittir. Diline, dinine, ırkına, mezhebine, cinsiyetine bakılmaksızın kanun karşısında herkes eşittir."

AA

Okunma Sayısı: 1889
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı