"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Talan etmenin adını ‘beka’ koydular

30 Ocak 2019, Çarşamba 18:02
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, HDP’nin bazı illerde belediye başkan adayı çıkarmamasına ilişkin, “Kimse bizden niyet okumamızı beklemesin” dedi. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

AKP’nin bahsettiği beka mücadelesinin, hortumcu piyasa ekonomisi için olduğunu savunan Öztrak, “Milletimizin geleceğini ve kaynaklarını talan etmenin adını ‘beka’ koydular. Bunlar kendi menfaatlerinin derdine düşmüşler. Tüm mücadelelerini de bu dönen çark bozulmasın diye yapıyorlar. Millet umurlarında dahi değil. ‘Dünya 5’ten büyük’ deyip duruyorlar. Biz de diyoruz ki ‘Türkiye’de milletimiz de sizden ve ihaleleri pay ettiğiniz yandaş beşlinizden çok daha büyüktür’” dedi.

“Olmayan büyümenin kalitesi”      

Ekonomide daralma beklenirken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “2019’da kaliteli büyümeye odaklandık” dediğini hatırlatan Öztrak, “Olmayan büyümenin kalitesi nasıl olacak? Bunu bir anlatsınlar. Ekonomide gökyüzü daralmış, millet kendini fırtınalı bir denizin ortasında kaptansız kalmış birgemide hissediyor, bunlar hangi kaliteden, hangi büyümeden bahsediyorlar anlamak mümkün değil” diye konuştu.      

Etiketler: öztrak, seçim
Okunma Sayısı: 1847
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı