"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Türk ekonomisi en gelişmiş ülkelerin ekonomilerinden daha sağlam''

13 Kasım 2016, Pazar 15:51
Başbakan Yıldırım, "Ekonomimiz üzerine birtakım spekülasyonlar yapıyorlarsa da hiç kimse endişe etmesin, Türk ekonomisi dünyanın en iyi en gelişmiş ülkelerinin ekonomisinden daha sağlamdır." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla-Sedef Tersanesi'nde gemi uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün Türkiye, 185 bin gemi adamı yetiştirmiş durumda. Yetiştirilen gemi adamı bakımdan dünyanın önde gelen ülkelerinin de önüne geçtik, Çin'den sonra geliyoruz." dedi.

Yıldırım, "Türkiye'nin önünde çok güzel yılların olduğunu ifade etmek istiyorum. Her ne kadar ekonomimiz üzerine birtakım spekülasyonlar yapıyorlarsa da hiç kimse endişe etmesin, Türk ekonomisi dünyanın en iyi en gelişmiş ülkelerinin ekonomisinden daha sağlamdır, daha güçlüdür." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1405
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özcan Erkiş

    13.11.2016 17:17:42

    Özür dileyerek merakımdan soruyorum:Bu açıklamayı yapan hangi gelişmiş ülkenin Başbakanı, çıkaramadım da!!!!!Bir kardeş bana yardımcı olsun lütfen!!!!!Doların 3,20 olduğu rivayet ediliyor!!!!!!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı