"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkeş, Erdoğan'ın bacağını kıracaktı...

27 Ağustos 2015, Perşembe 14:32
Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, Çözüm Süreci'nde Erdoğan'ın sarfettiği sözler üzerine "Senin o bacağını kırarlar" diye cevap vermişti.

Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, Çözüm Süreci'nde dönemin başbakanı Erdoğan'ın "Milliyetçiliği ayaklar altına aldık" sözleri üzerine "Senin o bacağını kırarlar" diye cevap vermişti.

MHP'li Tuğrul Türkeş, Abdullah Öcalan ile müzakereler yapıldığını ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin kanunlarının çiğnendiğini savunarak, "Bunu yaparken de sataşıyor. 'Bu milletin bin yıllık kardeşliğini bütünlüğünü bölme parçalama buna dikkat et' diyoruz, kaale almıyor. Sıkıştığında rahmetli Başbuğ'un lafına sözüne sığınan sayın Başbakan, günü geldiğinde kendi bakıyor ki iş zora giriyor. 'Milliyetçiliği ayağımın altına alırım' diyor. Senin o bacağını kırarlar, kırarlar." diye konuşmuştu.

Okunma Sayısı: 2946
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • neşet

    27.8.2015 17:22:58

    bence t.türkeş en doğrususunu yaptı.bahçeli her türlü seçeneğe HAYIR dedi.o zaman senin niyetin ne? diye sormazlarmı.halbuki koalisyonu kuracaklardı.ayrıca r.t.erdoğana 2019 yılına kadar bir şey yapamazlar.413 oy lazım. bu hayaldir.madem AKP ye düşmandın 292 muhalefetle birleşip o bakanları yargıya taşısaydınız. o yok bu yok. birde meclis bşk. nı akp ye verdiler. ne yaman ÇELİŞKİ.

  • ergin

    27.8.2015 14:41:35

    Inanilacak gibi degil.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı