"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye Dışişleri'nden İsrail'e kınama

26 Temmuz 2016, Salı 12:30
Dışişleri Bakanlığı uluslararası hukuk kurallarını ihlal ederek Doğu Kudüs'ün çevresindeki yasa dışı yerleşimlere 770 ilave konut inşasına onay veren İsrail'i kınadı.

Dışişleri'nden yapılan yazılı açıklamada, iki devletli çözüm zeminini tahribe yönelik bu tür gayrı hukuki eylemlerin kabul edilmesinin mümkün olmadığı bildirildi.

İSRAİL'İN YASA DIŞI YERLEŞİM FAALİYETLERİ

1967'den bu yana işgal altında tuttuğu Filistin topraklarında sürdürdüğü yasa dışı yerleşim faaliyetlerine devam eden İsrail, yakın bir süre önce Doğu Kudüs'te 90 yeni konutun inşasına onay vermişti.

Batı Şeria'nın El-Halil kentinde ise yasa dışı 42 yeni Yahudi yerleşim birimi yapılmış, yine Kudüs çevresinde yerleşimciler için 800 yeni konut inşasına izin verilmişti.

Okunma Sayısı: 1643
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı