"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye tam bir ahlaki çöküş içinde

15 Nisan 2016, Cuma 23:32
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, dış politikada, ekonomide, iç barışta ve ülkenin genel gidişatında, toplumsal ahlakta, tam anlamıyla çöküntüye uğramış bir iktidar ile karşı karşıya bulunulduğunu ileri sürdü.

Bozkurt, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefeti yok hükmünde saydığını iddia etti. 

"Bu kişinin bence meşruiyeti de yoktur" diyen Bozkurt, "Bu kişinin artık haddini, hukukunu ve anayasal sınırlarını bilme zamanının geldiği ve geçtiği görünüyor. Hemşehrimiz AKP birinci sıra milletvekili, şu anda Başbakan olan Sayın Ahmet Davutoğlu'nun da görevini yerine getirmesi gerekiyor." diye konuştu.

Bozkurt, akan kanların durdurulması için 6 aydır Meclis'te çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Fakat AKP grubu tüm iradesini hep bir adama teslim ettiği için bu tek adam da kendisinin de bilmediği başkanlık sistemine Türkiye'yi götürme gayretini sürdürdüğü için 'Türkiye Büyük Millet Meclisi bir işe yaramıyor' algısını yaratmaya dönük, Meclis'te doğru düzgün hiçbir iş yapılamıyor maalesef. Dış politikada, ekonomide, iç barışta ve ülkenin genel gidişatında, toplumsal ahlakta, tam anlamıyla çöküntüye uğramış bir iktidar ile karşı karşıyayız. Benim samimi kanaatim artık bu ülkeyi hakikaten yönetemiyorlar. Sayın Genel Başkanımızda söylüyor, AK Parti'nin ve Tayyip Erdoğan'ın dünyada da hiçbir karşılığı kalmamıştır."

AA

Okunma Sayısı: 1746
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı