"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vatan Partisi'nden 'HDP kapatılsın' başvurusu

18 Ocak 2016, Pazartesi 14:35
Vatan Partisi'nin, Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca'ya HDP'nin kapatılması için resen dava açılması istemiyle dilekçe vereceği öğrenildi.

Vatan Partisi, HDP'nin kapatılması talebiyle Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruyor.

Odatv'nin haberine göre, 1999 yılında, Abdullah Öcalan’ın İmralı’daki yargılanması sırasında mahkeme heyeti başkanlığını yapan, aynı zamanda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yargıtay Onursal Üyesi olan ve emekli hakim Mehmet Turgut Okyay, Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca’ya HDP’nin kapatılması için resen dava açılması istemiyle Vatan Partisi’nin gerekçeleri içeren dilekçesini sunacak.

Vatan Partisi daha önce de HDP'nin kapatılması çağrısı yapmıştı.

Etiketler: vatan partisi, hdp, yagıtay
Okunma Sayısı: 976
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı