"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaftalamak yanlış

08 Eylül 2016, Perşembe 00:05
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonları değerlendirerek “at izi, it izine karışmış vaziyette” dedi.

-Erdoğan, Eleştirilerin hedefi olan ve birçok mağduriyete sebep olan bu operasyonlardaki yanlışlıklardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, G-20 Zirvesi’ne katıldığı Çin’den dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan soruşturmalar kapsamında tutuklamalar ve gözaltılara ilişkin olarak, “Şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. ‘Ben bir şey atayım da nasılsa tutar’ diyenler var” dedi. “Bazen fırsat bulduğumda TV’leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok” dedi. Erdoğan, sözlerine devam ederek, “Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lâzım” ifadesini kullandı.

Gülen’in iadesini konuştular

Erdoğan, uçakta gazetecilere, ABD Başkanı Barack Obama’yla görüşmelerini anlattı. Erdoğan, Obama ile görüşmesinde Gülen’in iadesine ilişkin, “Atılması gereken adım, bir an önce bunu ya bize iade ederek gereğini bizim yapmamızı sağlamanız, ya da bunu sizin gözaltına almanız” talebinde bulunduğunu söyledi.

Okunma Sayısı: 7129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    8.9.2016 13:14:24

    *Tamamı büyük harften oluşan yorumlar onaylanmamaktadır...

  • timur

    8.9.2016 07:02:44

    damadım ve kızım sendikaya üye olmaktan görevden atıldı. sendikacının iknası dışında örgütle bağları yoktur.toplantılarına gitmediler bağları sadece sendika .kızım sendikadan ayrılalı tam bir yıl olmuş yani sendika bağı 15 temmuzdan biryıl önce bitmiş.devlet bu memurlara ilğili sendika hakkında suç örgütüdür diye duyuru tamim şeklinde bildiri yapmamış.tamamen masum. görevden almadan önce ifadelerine baş vurulmadı. dinleyen yok yargılayan yok.yargısız infaz. şu an aşırı stres ve çöküntü içindeler.siz yeni asya ailesinden masumların sesi olduğunuz için teşekkür ederiz.

  • Kim doğru

    8.9.2016 06:36:55

    :)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı