"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalçın Akdoğan: Liderimizin ötesinde söz söyleyemem

29 Şubat 2016, Pazartesi 13:53
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir açıklama yaptığını hatırlatarak "Liderimizin ötesinde söz söylemeyi doğru bulmuyorum." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 47'inci birleşimi açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiyor. 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2014 yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısının TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesine devam edildi. 

"Dolmabahçe mutabakatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgisi dahilinde mi yapıldı yoksa Cumhurbaşkanına rağmen mi yapıldı?" sorusuna Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Dolmabahçe bir mutabakat değildir; o gün de söyledim. Herhangi birşey imzalanmış da değildir. HDP milletvekilleri ile bir araya geldik. Bu ilk defa olmuyor; daha önce de görüşmelerimiz olmuştur. Bunun farklı, ucuz polemik meselesi yapılmasını da doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanımızın açıklaması olmuştur. Liderimizin ötesinde söz söylemeyi doğru bulmuyorum." karşılığını verdi.

Okunma Sayısı: 2515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı