"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaraları sarma vakti

19 Ocak 2022, Çarşamba 17:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünü sosyal medya hesabında paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun, “Bu ülkenin yaralarını sarma vaktidir artık. O yaralardan nemalananların devri artık bitti. Şimdi bize düşen, geçmişteki hatalarla yüzleşmek ve hakkı yenen insanımızla teker teker helâlleşmektir. Evlâtlarımıza refah ve huzur dolu bir ülke bırakmak için yapacağız bunu, başaracağız” notuyla paylaştığı videoda, grup toplantısındaki şu açıklamaları yer aldı: “Helâlleşme yolculuğuna başladım ve sürdürüyorum. Gittiğim hiçbir yerde zorunlu olmadıkça ne Erdoğan’ı ne de partisini konuşacağım. Samimi bir şekilde ‘buraya ben barışmaya geldim, helâlleşmeye’ diyeceğim ve diyeceğiz. Hep beraber diyeceğiz.”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1264
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    20.1.2022 10:34:33

    Siyasetçilerden beklenen fakat kimsenin yapamadığı olay da bu zaten. Herkes bir taraftan tutmuş bırakmıyor. Kutuplarda yaşamak daha işlerine geliyor ki, işler bozulduğunda ara ara safları sıklaştırmak kolay olsun. Şu helalleşme işi doğru bir karardır! Ne yazık ki bunu CHP'den başka dillendirebilen yok. Bu helalleşme işi sadece CHP'ye münhasır değil. İnançlısı, inançsızı, milliyetperver geçinenleri, aşırı uçta yaşayanların hepsi... Bu memlekette birlikte yaşamayı ÖĞRE-NE-CEK-LER! Başka çaresi yoktur bunun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı