"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Yaşananlar tek adam rejiminin sonucu'

09 Mayıs 2021, Pazar 22:03
İYİ Parti lideri Meral Akşener, KARAR TV’de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik türbe önünde elleri bağlı gerekçesiyle başlatılan inceleme hakkında konuşan Akşener “Bence ‘suçlu, ama soruşturma izni vermeyeceğim’ demek, çok vahim bir şey. Hukuk yok, kanun yok demek bu. Tek adam rejiminin yatayda ve aşağıdaki davranış biçimi bu. Trajik bir durum. Adaletin ortadan kalktığı... Böyle bir iktidar zihniyetiyle karşı karşıyayız. İşte bütün bunlar tek adam rejiminin Türkiye’yi getirdiği noktadır. Türbenin içine girdiğin zaman zaten duâ edersiniz. Esas mesele şu Fatih Sultan Mehmet Han’a hepimiz saygı göstermek durumundayız. Bu başka bir şey. Ama türbe tekmelenmiyor, böyle bir şey yok. Türkiye’nin düştüğü bu durumlara yazıktır, günahtır” dedi.

Etiketler: tek adam rejimi
Okunma Sayısı: 4972
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı