"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeneroğlu Yeni Asya'nın 55. yılını kutladı: Adaleti gözeten habercilik anlayışı

22 Şubat 2024, Perşembe 14:59
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, gazetemizin 55. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla gönderdiği mesajında şunları söyledi:

“Özgür medya nitelikli bir demokrasinin olmazsa olmazıdır. Toplumu doğru bilgilendirme, kanaat oluşumuna katkıda bulunma ve toplumsal gelişmelere ve siyasi gündeme eleştirel yaklaşarak kontrol sorumluluğunu ifa ettiği ölçüde toplumun refah düzeyi ve demokratik kültür gelişebilecektir. Maalesef ülkemizde özellikle son yıllarda hukuk ve demokrasiden ciddi uzaklaşma karşısında basın özgürlüğünün alanı giderek daralmış durumdadır. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptıkları haberler dolayısıyla gazeteciler hakkında terör suçlarından soruşturma açılması, gazetecileri baskı altında tutmak ve yıldırmak için ceza yargılamalarının bir enstrüman olarak kullanılması olağanlaşmıştır. Yeni Asya Gazetesi, ülkemizde basının ve gazeteciliğin gelişmesinde önemli katkıları olmuş, demokratik değerlerden ödün vermeden yayınını kararlılıkla sürdürebilmiş bir basın organıdır. Hakkı ve adaleti gözeten habercilik anlayışı ile yoluna devam eden Yeni Asya Gazetesi’ni yarım asrı geçen tarihi, kurulduğu günden bugüne çeşitli sindirme politikalarına yönelik tavrı ve bugünün zor şartlarına karşı koyduğu eleştirel duruşu nedeniyle bir kez daha bu vesileyle tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Asya Gazetesi’nin 55. yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını diliyor, yöneticileri ve çalışanlarıyla Yeni Asya camiasına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Okunma Sayısı: 1234
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı