"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya’nın ilanı üç yılı aşkındır verilmiyor

12 Ocak 2023, Perşembe 00:13
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Evrensel ve Yeni Asya gazetesine ilan verilmiyor. Yeni Asya gazetesine ilan verilmeyen süre 3 yılı aştı” dedi.

FATİH KARAGÖZ - ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Basın İlan Kurumu tarafından gazetemize 1075 gündür verilmeyen resmî ilanları hatırlatarak, “RTÜK ve Basın İlan Kurumu gibi infaz kurumları var. Bunları da yeniden düzenleyeceğiz. Ahlâkı, adaleti egemen kılacağız. Evrensel ve Yeni Asya gazetesine ilan verilmiyor. Yeni Asya gazetesine ilan verilmeyen süre 3 yılı aştı. Akıl var mantık var. Dolayısıyla bunların tamamını değiştireceğiz” diye konuştu. 

Onurlu gazeteci asla kalemini satmaz

 “Öncelikle kalemini satmayan haber peşinde koşan öğrendiği haberi doğrulatan sonra bunu haberleştiren namuslu bütün gazetecilere hepimizin şükran borcu var” diyen Kılıçdaroğlu, “Biz olayların perde arkasını çoğu zaman onlardan öğreniyoruz. Onurlu bir gazeteci asla kalemini kiralamaz, asla kalemine satmaz. Onuruyla haberini yapar. Baskıyla karşılaştığında baskıdan da çekinmez ve ürkmez. Gazeteciliğin gerçek demokrasilerde dördüncü güç olarak kabul edilmesinin temel felsefesi de budur, toplum adına haber yapmak, toplumun sorunlarını siyasal iktidara doğru aktarabilmektir” şeklinde konuştu.

Demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz

Basın özgürlüğünün olmadığını, sansür uygulandığını, doğru haberlere yasak getirildiğini bildiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Kalemini satan ama kendilerine gazeteci diyenleri de biliyoruz, düşüncesini satan, aklını saraya kiralayan sözde gazetecileri de biliyoruz. Onlar meraklanmasından bu ülkeye demokrasi geldiğinde zaten onlar televizyonlara çıkamayacak, bir daha kalemlerini satamayacaklardır. Kalemini satmayan yürekli gazetecilerin gazeteciler günü kutlu olsun. Hiç kimse endişe etmesin bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Bunun mücadelesini vereceğiz.”

Okunma Sayısı: 1876
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    12.1.2023 08:53:47

    Dua ile şifanın kapısını aralayacağız, inşaallah! 🌹اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ فِتْنَةِ اٰخِرِ الزَّمَانِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ فِتْنَةِ الْمَس۪يحِ الدَّجَّالِ وَ السُّفْيَانِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنَ الضَّلَالَاتِ وَ الْبِدْعِيَّاتِ وَ الْبَلِيَّاتِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شَرِّ النَّفْسِ الْاَمَّارَةِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شُرُورِ النُّفُوسِ الْاَمَّارَاتِ الْفِرْعَوْنِيَّةِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شَرِّ النِّسَٓاءِ ...Tesbihatdan! Duaya ve Sabra devam! "İnnallahe meassabirîn." Allah c.c Sabreden ve müsbet hareket ederek HAK ve HUKUKUNU MÜDAFAA EDENLERLE BERABERDİR! Küfür devam eder, ZULÜM DEVAM ETMEZ, EDEMEEEZ, ETMEMELİ DE! ZALİMLER ićin yaşasın CEHENNEM! 😔😭❤🤲❤☝️

  • Hüseyin İlhan

    12.1.2023 00:38:41

    AKP neden ilan versin.AKP milletin ahlakını dejenere eden,aile yapımızı tahrip eden tv'lere oluuuk oluk para akıtır. ve kapatacağı tv,gazeteler için 750 MİLYON DOLARI yandaşına verip birde kuru 4.5 liradan sabitler. YENİASYA ise 'HAK'KIN HATIRI ALİDİR,HİÇBİR HATIRA FEDA EDİLMEZ,düsturunu ehli imana şaşmaz prensip olarak söyleyen aziz üstadın bu cihanşuma ifadesine masadak olup,entrika,haksılzık,yolsuzluk ve adaletisiliği ilke edinmişlerin şakşakçısı olmadığından ona hakkıda olsa vermezler.Onlar yahudi katili kurtarır,müslüman şehidi satar.Tıynetleirnde bu tarz alışkanlıkla r hakimdir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı