"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YSK sarayın basıncına teslim olmuştur

02 Mayıs 2019, Perşembe 17:25
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “YSK yürütmenin, sarayın, tasallut, baskı, basıncına teslim olmuştur. Cumhurbaşkanlığı seçimi 6-7 saatte bitiriliyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi, YSK’nin ilanı noktasında 30 günü aşkın süredir bitirilemiyorsa burada ipe un serme, çamura yatma, tam kanunsuzluk vardır.” dedi.

Altay, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un yeniden sahneye çıkarak, adeta talimat içerikli değerlendirmelerde bulunduğunu savundu. “Hukuksuzluğun metastaz yaptığına bir kez daha tanık olduklarını” öne süren Altay, YSK’ye yönelik baskı, basınç, etkileme, zorlama sürecine yargının da dahil olduğunu iddia etti. Seçimlerin yenilenmesi durumuna yönelik bir soru üzerine de Altay, “31 Mart yerel seçimlerinin, kendileri için tamamlandığını, bundan sonrasının  gasp olacağını, YSK’nin eliyle bile bu gaspın yapılamayacağını” kaydetti. Altay, gündemlerinde “seçim yenilenmesinin olmadığını, olamayacağını” vurguladı.  

Etiketler: ysk, altay
Okunma Sayısı: 989
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı