"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüzde 50’yi geçmesi zor

02 Nisan 2018, Pazartesi
Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Kürtlerin AKP’nin MHP’ye yakın söyleminden rahatsız olduğunu, bu nedenle AKP – MHP ittifakının yüzde 50’yi geçmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürtlerin AKP’nin MHP’ye yakın söyleminden rahatsız olduğunu, bu nedenle AKP – MHP ittifakının yüzde 50’yi geçmesinin mümkün olmadığını söyledi. Referandumda ‘cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ni destekleyip ‘Evet’ diyen Hüda-Par’ın genel başkanı Yağıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde görüştüğü bir Kürt esnafın, AKP’li bir milletvekiline, “Ben hakkımı da verdiğim oyu da helal etmiyorum” dediğini aktardı.

Korkudan seslerini çıkaramıyorlar

KRT kanalından Çağlar Cilara’ya konuşan Yapıcıoğlu, Kürtlerin önemli bir kısmının korkularından sesini çıkaramadığını ve suskun olduklarını, kendi görüşlerini söylemeye cesaret edemediklerini söyledi. Kürtlerin AKP’nin söyleminden memnun olmadığını dile getiren Yapıcıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Hükümet MHP söylemine kayarsa yüzde 50+1 hayal olur çünkü o söylemin birleştirici bir tarafı olmaz. Ciddi bir Kürt oyu var onları kaybederlerse yüzde 50+1’i bulmaları mümkün değil.”

Haber Merkezi

Etiketler: hüda-par
Okunma Sayısı: 5276
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    2.4.2018 13:31:41

    Kürt kardeşler akp nin gercek yüzünü gördü darısı Türk kardeşlerimizin başına. Akp bu güne kadar kimsenin yapmadığı haksızlıkları bu ülke insanına reva gördü. Bizde hakkımızı helal etmiyoruz.

  • ADEM KILIÇ

    2.4.2018 11:08:14

    % 50 yi geçer geçer...mühürsüz oyu geçerli sayan her tür sahtekarlığı yapar....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı